Over ons

Site Diensten is een onderneming opgericht op 1 mei 2012 en gericht op de exploitatie van online ondernemingen. Maar wat is Site Diensten nu eigenlijk echt? Site Diensten is een eenmanszaak gerund door mij, Alex Mostert, een ondernemer in hart en nieren. Op deze pagina vertel ik je graag wat meer over mezelf en over hoe ik jou kan helpen bij het verwezenlijken van je online projecten.

Leuk om kennis met je te maken!

Al toen ik jong was (vijftien jaar) begon ik actief te ondernemen. Geld was altijd al iets wat me in zekere zin bezig hield en ik was altijd op zoek naar manieren om geld te verdienen, zelfs al voordat ik op de middelbare zat. Op de basisschool veilde ik bijvoorbeeld mijn oude computerspelletjes waarbij ik meer geld wist binnen te halen dan de nieuwprijs: mijn klasgenoten waren zo erg gefocust op het winnen van de veiling dat ze bereid waren om meer te betalen dan de kostprijs.

Het zou echter nog even duren voordat ik echt begon met handelen via het internet. Ik ben namelijk begonnen als tekstschrijver waardoor ik in de gelegenheid kwam om in de keuken te kijken bij allerlei soorten ondernemingen. Hier heb ik enorm veel van geleerd en uiteindelijk ben ik deze kennis ook gaan toepassen. Ik bouwde mijn eerste (extreem lelijke) website en begon al direct op de automatische piloot geld te verdienen; geweldig vond en vind ik dat.

Momenteel haal ik voldoende binnen om er heel ruim van te leven en het verdienen van geld met één van mijn grootste hobby’s is echt een geweldig voorrecht. Een nadeel van ondernemen op het internet is dat je niet in contact komt met mede-ondernemers of mensen die ook het beste uit zichzelf willen halen. Ik vind het dan ook geweldig om kennis met je te maken en om je te helpen met het opzetten van je eigen online onderneming.

Wie ben ik nu echt?

Naast ondernemer ben ik ook student. Momenteel doe ik een opleiding bedrijfskunde aan de VU waar ik overigens een hekel aan heb. Op de universiteit wordt je hoofd volgepompt met nutteloze feitjes en weetjes, maar ja, in onze samenleving kent een diploma nog steeds een hoog aanzien. Wanneer ik mijn diploma uiteindelijk behaald heb ben ik van plan om me helemaal te gaan focussen op mijn onderneming.

Naast ondernemen vind ik reizen echt geweldig en het is dan ook mijn droom om de wereld af te reizen om de prachtigste plekken op aarde te bezoeken. Deze zomer was ik bijvoorbeeld in Maleisië waar je weer een compleet andere manier van leven tegenkomt. Het ontmoeten van mensen die andere ideeën hebben vind ik ontzettend leuk & leerzaam: je hoeft het niet eens te zijn over iets om wat te leren.

Anyway, ik zal dit verhaal niet al te lang houden want dat is helemaal niet nodig (: Als enthousiaste en dynamische ondernemer zou ik het geweldig vinden om je te helpen bij het starten van je eigen internetonderneming waarbij ik je kan adviseren, de website voor je kan bouwen en  waarbij ik je kan helpen bij het gehele proces van A tot Z. Wanneer je me nog een persoonlijke vraag wilt stellen of wanneer je met me samen wilt werken kan je eenvoudig contact opnemen. Ik zie uit naar je reactie en wens je een fijne dag toe!

 Bezoek ook eens mijn persoonlijke blog >>